html templates

Over ons

Onze service

Expert biedt u vele extra's. Wij vinden het belangrijk dat u onze winkel met plezier bezoekt. Daarom doen wij er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij bieden u net dat beetje extra, dat we zo belangrijk vinden. En dat merkt u niet alleen in de winkel, maar ook nĂ¡ uw aankoop!


Al vijftien jaar levert Expert in de ogen van de consument de beste service. Daarom is service binnen Expert ook een van de belangrijkste waarden. Naast beste service zijn ook deskundig advies en topkwaliteit belangrijke pijlers.

* Eigen aan-huis-monteur van Witgoed

* Nooit voorrijdkosten (binnen 30 KM)

* Groot witgoed wordt (indien mogelijk) thuis ter plekke gerepareerd

* Deskundig personeel in onze winkel


Gratis Geluidsgarantie

Elke huiskamer heeft z'n eigen akoestiek. Als u bij ons een geluidsinstallatie koopt en het geluid blijkt bij u thuis tegen te vallen, komt u gewoon bij ons terug. Dan vinden we samen de beste oplossing voor u.


Thuisbezorgen en aansluiten

Grotere aankopen zoals een wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast bezorgen wij graag bij u thuis. En we sluiten alles voor u aan (op de bestaande leidingen).


Terugbrengen en ruilen

Bevalt een aankoop u niet? Geen enkel punt. Binnen 8 dagen kunt u alle aankopen ongebruikt, in de originele verpakking en met kassabon ruilen bij Expert.


TV inruilacties

Regelmatig hebben wij een aantrekkelijk tv inruilaanbod. Bij aankoop van een 55 cm kleuren-tv of groter, kunt u uw oude -nog werkende- tv inleveren en profiteren van een mooie korting.


Klachten lossen we altijd op

Het gaat ons erom dat u tevreden bent. Dat is ons veel waard! Opmerkingen of klachten willen wij daarom graag van u horen, zodat we daar samen een oplossing voor kunnen vinden. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u daarom uw klacht per mail of per post bij ons in te dienen. Zo kunnen wij uw klacht zo goed mogelijk registreren en in behandeling nemen.


ADRES

Langestraat 98 - 104   
9671 PN Winschoten

CONTACT
Email: winschoten@expert.nl
Telefoon: 0597 - 413 021